Jakker

Jakker

13 Items

per page
Set Descending Direction

13 Items

per page
Set Descending Direction

Dame jakker som fullfører din stil

Jakker bruker du hver dag så den skal selvfølgelig være praktisk og holde deg tørr og varm, men en jakke er mer enn det. Den rette jakken fullfører din stil. Nettopp fordi du bruker jakker daglig, er det viktig å finne jakker som passer til din garderobe, ved å kle et antrekk opp eller ned. Du kan for eksempel gjøre din stil mer avslappet med en denimjakke eller stilig og praktisk med en lett dunjakke. Match din jakke med sneakers, joggingbukser , kjoler eller t-shirts og skap den stilen du ønsker. 

Jakker til alle årstider

Vintertid, sommertid, jakketid, alltid. Fra de kjølige høstdager til varme sommerkvelder- jakken er en fast følgesvenn og er derfor et must i enhver garderobe. Det finnes forskjellige jakker til kvinner, og hos Kappa finner du minst to stilsikre klassikere.

Denimjakken har de siste årene fått en opptur i motebildet selv om den aldri har vært helt borte. Denim eller cowboystoff er et slitesterkt  materiale, så denimjakken din vil bare se råere ut jo mer du bruker den. 

Det nordiske skiftende været krever en vindtett og varm jakke. Hos Kappa går praktisk og stilfull hånd i hånd med våre dunjakker. Velg en kort eller lang modell, så du til enhver tid vil se kul ut, mens du holder varmen. 

Jakker fra Kappa i høy kvalitet

Hos Kappa finner du et stort utvalg av jakker, moteriktige, varme jakker i stilfull design. Vi har fokus på å gi deg kreative kolleksjoner i god kvalitet som passer din livsstil. Om du er på jakt etter jakken til en travel arbeidshverdag, aktiv fritid eller avslapping, har Kappa noe for deg. 

Hello and welcome to Kappa Nordic, do you want to switch to your local site with local prices?