Sneakers

Sneakers

1 Item

per page
Set Descending Direction

1 Item

per page
Set Descending Direction

Sneakers til damer som passer til alt

Det er sant som de sier: Man kan aldri ha for mange sko - og slettes ikke for mange joggesko. For en stund tilbake var joggesko noe du hadde på deg når du trente eller som du hadde på deg ved behovet for praktiske sko. Heldigvis er ikke dette tilfelle i dag, for nå går skoene til alt. Match dem med en t-shirt eller polo-trøjer og utvaskede jeans, sporty joggingbukser eller en pen kjole. Det finnes ingen regler, men det som er helt sikkert er at dine joggesko får deg gjennom dagen på en komfortabel måte, mens du ser bra ut.

Hvite sneakers - en klassiker

Løpe sko eller sportssko er andre navn på joggesko noe som tilsier at det opprinnelig er en sko som har blitt brukt til idrettsaktiviteter. De er flate og myke og er derfor gode å gå, løpe og hoppe i. Heldigvis fant man raskt ut at de også er gode å bruke utenfor treningsstudioet, og i dag eier alle ett par eller to. Er det en type sneaker som hever seg over de andre? Vi synes alle joggesko er fine, men hvis vi måtte velge, vil det aldri bli feil med et par klassiske hvite - selv om dskal rengjøres for at de skal holde seg fine. 

Komfort møter stil

Som kvinne vet du at vakre sko kan være vonde på føttene etter en hel dag på jobb eller en etter en kveld på dansegulvet. Sånn er det ikke med joggesko, de er den perfekte balanse mellom komfort og design. Med sin myke såle, avrundet tupp laget i pustende materiale er de behagelige å ha på seg hele dagen og hele natten samtidig som du ser bra ut. 

Sneakers fra Kappa

Kappa forener sportswear og streetwear på best mulig måte. Så om du leter etter sko for løpeturen eller for handleturen, har Kappa et godt utvalg å velge mellom. Velg hvite for en klassisk look eller velg en sterk farge for en wow-effekt. Uansett, har Kappa et bredt utvalg til deg.