Du kan dessverre oppleve lengre leveringstid grunnet Black Friday, men vi tilstreber å kunne sende senest 2. desember.

Joggebukse

Joggebukse

10 Items

per page
Set Descending Direction

10 Items

per page
Set Descending Direction

Joggebukser til menn

For noen menn er joggebukser kun et plagg de har på seg når de skal løpe eller drive med sportsaktiviteter. For andre er den en fast del av hjemme uniformen. Det vil si, at man skifter fra chinos eller jeans til myke, løse bukser og går ettermiddagen eller kvelden i møte på den mest komfortable måten. Vi mener, at joggebukser kan brukes i mange flere situasjoner enn til trening og avslapning, og du vil derfor alltid finne et bredt utvalg i denne nettbutikken. 

Vær med på athleisure-trenden 

Athleisure er en sammentrekning av de engelske ordene trening og avslapping (athletics & leisure) og er en trend som kombinerer sports elementer med urbane mote tendenser, slik at du fint kan bruke plaggene til andre anledninger enn sport og trening. Det er tøy til alle oss som liker å ha behagelige, stilige plagg, men som ikke nødvendigvis trener seg opp til ironman eller går på treningssenteret hver dag. 

Athleisure-wear blir mer populært som årene går, og hos Kappa finner du selvfølgelig også et bredt utvalg av shorts, tracksuits, sneakers og polo-shirts

Hva er forskjellen på joggebukser, sweatpants og treningsbukser til menn? 

Kjært barn har som kjent mange navn, og dette er også tilfellet for joggebukser. Felles for de tre betegnelsene er at du kan ha buksen på til trening. Joggebukser er oppkalt etter jogging som ble populært i 70 årene. Buksene er ofte laget av lycra eller en blanding av polyester og bomull. Sweatpants er typisk løsere i passformen og er laget i tykkere bomullsstoff. 

Sportswear til dame fra Kappa

Sportswear trenden gjelder både til herre og dame. For hvem har ikke bruk for behagelige klær til trening og hverdagslige gjøremål? Derfor vil du selvfølgelig også finne et stort utvalg til damer.