Sweatshirts & Hoodies

Sweatshirts & Hoodies

22 Items

per page
Set Descending Direction
  1. Sweat hood, Auth. Baolin
    Sweat hood, Auth. Baolin Purple
    As low as NOK 1 000,00

22 Items

per page
Set Descending Direction

Style din sweatshirt og hoodie som du vil

Sweatshirt er klesplagget med uendelige muligheter, derfor er den fortsatt et populært plagg i enhver garderobe for menn. Style din Kappa-hoodie med jeans eller chinos til kontoret for en urban, uformell look eller gå all in på streetwear og match med et par joggebukser eller shorts for en sporty stil. Sweatshirt passer til alt, så du til enhver tid klar for en dag på jobb, skole, treningsstudioet eller sofaen

Hoodies er behagelige og alsidige 

Sweatshirt, hoodie eller hettegenser - dette behagelige plagget har mange navn og som vitner om hvor variert bruksområdet er. Velg en hoodie med hette, med eller uten frontlomme eller med eller uten glidelås foran. Mulighetene er mange, så du vil alltid finne minst en sweatshirt som oppfyller dine behov. Uansett hvilken type du velger, hoodies er et must i enhver herre garderobe.

Hva har sweatshirts med svette å gjøre?

Noen mener at hettegensere går helt tilbake til middelalderens munkeklær, men den moderne sweatshirt ble oppfunnet i begynnelsen av 1900-tallet. Man manglet en oversized model med lange ermer i bomull til sports aktiviteter. Derfor er det engelske ordet for svette inkludert i navnet fordi bomullsstoffet absorberte idrettsutøverens svette. På 1960-tallet begynte trenden med å trykke logoer foran på hettegensere.

Idag fortsetter vi denne trenden på Kappa, hvor vi stolt viser vår ikoniske logo med en mann og en kvinne som sitter rygg mot rygg, som symboliserer rettferdighet og gjensidig anerkjennelse.

Sportswear og streetwear i god kvalitet 

Med Kappa får du streetwear og sportswear, der du kan matche forskjellige styles. Hos Kappa finner du også shorts, tracksuits og sneakers. Med sine norditalienske røtter garanterer Kappa spennende designs i god kvalitet som passer din hverdag.

Hello and welcome to Kappa Nordic, do you want to switch to your local site with local prices?