T-shirts

T-shirts

29 Items

per page
Set Descending Direction
 1. Tank S/L, Gatan
  Tank S/L, Gatan Hvit
  As low as NOK 250,00
 2. Tank S/L, Gatan
  Tank S/L, Gatan Svart
  As low as NOK 250,00
 3. Tank S/L, Gatan
  Tank S/L, Gatan Svart
  As low as NOK 250,00
 4. T-skjorte Gaf
  T-skjorte Gaf Svart
  As low as NOK 300,00
 5. T-skjorte Gaf
  T-skjorte Gaf Hvit
  As low as NOK 300,00

29 Items

per page
Set Descending Direction

T-shirts: et grunnleggende element i garderoben din

Uansett hvilken stil du har, trenger du t-skjorter. T-skjorten, oppkalt etter alfabetets 20. bokstav, passer til alt og er behagelig å ha på behagelig på varme sommerdager eller som ekstra lag under sweatshirten. Derfor er t-skjorter et must i enhver garderobe, og du bør alltid ha minst en håndfull klar i skapet.

Velg t-shirt med kort eller lang arm, eller begge deler. 

På jobb, på skolen, i fritiden eller til trening og sport. Hos Kappa finner du et bredt utvalg av t-skjorter til profesjonell, privat og treningsbruk. Velg mellom forskjellige snitt, farger og print.  Kort ermet eller langermet t-skjorte, slik at du alltid er kledd for dagens aktiviteter.

Fra den klassiske hvite t-shirt til den fargesterke.

T-shirten har blitt kalt motens svar på Big Mac. Det er et enkelt klesplagg, men inneholder likevel et hav av muligheter. Bare se på hvor mange anledninger du kan bruke en t-skjorte. På en uformell fridag er det et must, og til og med under den nystrøkte skjorten, når du er ikledd din fineste dress. Den klassiske hvite t-skjorten passer til alt , men velger du t-shirts i mer sterke farger eller print setter du mer statement til antrekket ditt. 

T-shirts til menn, som passer til alt

Hos Kappa finner du både streetwear og sportswear for enhver smak i kreative designs og god kvalitet. Match t-skjorten din med shorts og sneakers på varme dager, eller gå all in med en sporty look med joggingbukser.Uansett hva du matcher opp din t-skjorte med, tilbyr Kappa et stort utvalg av høy kvalitet.

Hello and welcome to Kappa Nordic, do you want to switch to your local site with local prices?