Personvernerklæring hos PRIMETIME DENMARK A/S

Ved å benytte nettsiden vår, aksepterer du at PRIMETIME DENMARK A/S behandler dine personopplysninger i henhold til denne personvernerklæringen, og gjeldende lovgivning om beskyttelse av personopplysninger. Vi ønsker å gi deg en best mulig handleopplevelse hos oss, og her finner du en oversikt over hvordan vi håndterer dine personopplysninger ihht. Personopplysningsloven, herunder EU-forordning 2016/679 (General Data Protection Regulation, heretter kalt «GDPR»). Lagt til, men må ikke være med
Dine personopplysninger blir lagret så lenge det er nødvendig for å utføre tjenestene beskrevet i denne erklæringen, eller så lenge loven pålegger oss å beholde dem. Deretter blir de slettet.
Personopplysning kontroll;
Ved å oppgi dine personopplysninger gir du ditt samtykke til at vi bruker dine opplysninger til å levere den servicen du forventer. Personopplysninger registrerer du når du oppretter bruker og når du oppdaterer din bruker, som f. eks. navn, mobilnummer, e-postadresse betalingsopplysninger etc.
Vi behandler følgende opplysninger;
• Opplysninger i forbindelse med kjøp på nettsiden
• Opplysninger om hvilke sider du besøker og generell atferd på nettsiden.
• Informasjon du oppgir via vår kundeservice
• Informasjon via cookies som gir oss informasjon om din adferd på våre nettsider, som gjør at vi kan tilpasse mer relevant innhold til deg.
• Opplysninger ved opprettelse av nyhetsbrev.

Datakontroll
PRIMETIME DENMARK A / S er den enheten som har ansvaret for behandlingen av de personopplysningene vi har om deg, Administratoren for personlige opplysninger er ansvarlig for å sikre at Kappa behandler opplysningene i henhold til gjeldende lovgivning.


Behandlingsgrunnlag
Vi samler inn kontaktinformasjon som navn og adresse for å kunne levere produktet du har kjøpt fra oss. Vi samler inn din e-postadresse for å sende deg en ordrebekreftelse samt en leveringsbekreftelse.

Dine personopplysninger behandles bare av autorisert personell som har tilgang til informasjonen i kraft av sin yrkesmessige stilling, og som er underlagt en forpliktelse til utelukkende å hente/bruke dataene for det spesifiserte og legitime formålet de ble samlet inn for. Ved kjøp på nettsiden samler vi inn navn, kortdata og IP-adresse. Når du utfører betalingen, vil dataene dine bli overført til ePay, inkludert informasjon som er nødvendig for å fullføre eller støtte betalingen din, for eksempel det totale kjøpsbeløpet og faktureringsinformasjonen.

Hvis du ikke ønsker å oppgi personopplysningene som kreves for å fullføre et kjøp av et produkt, vil du dessverre ikke kunne kjøpe produkter fra oss på vår hjemmeside.

All personlig informasjon (bortsett fra e-postadressen din, hvis du har samtykket til opprettelse av nyhetsbrev for å motta tilbud.) vil bli slettet etter tre år etter at du mottok varen.

Deling av personopplysninger
Vi kan dele dine personopplysninger enten med en databehandler eller med foretak som er selvstendig behandlingsansvarlig. Vi deler bare dine personopplysninger med en databehandler hvis det er helt nødvendig, og det foreligger avtaler som nøye regulerer hvordan opplysningene kan behandles. Våre databehandlere hjelper oss med tjenester innen betalingsløsninger, transport, kommunikasjon og IT.
Vi har vår hjemmeside på one.com og vårt betalingssystem gjennom ePay, som fungerer som noen av våre databehandlere. Databehandlere er pålagt å garantere for sikkerheten til de personopplysningene de behandler, og forplikter seg blant annet til å overholde våre sikkerhetskrav samt restriksjoner og krav med hensyn til internasjonal overføring av personopplysninger.

Dine rettigheter
Som registrert har du rettigheter som vi til enhver tid må sikre. Du har rett til å be om følgende:
• Å få tilgang til og endre dine personlige data
• Å slette dine personopplysninger

Du har rett til å få informasjon om hvilke personopplysninger vi behandler, og du har rett til å be om retting hvis informasjonen skulle vise seg å være mangelfull eller feil. Du har rett til å sende inn en klage til datatilsynet, www.datatilsynet.no.

Du har rett til å kreve at personlige opplysninger som vi behandler, blir slettet. Og du har rett til å kreve at behandlingen vår av de personlige opplysningene dine er begrenset.

KONTAKTINFORMASJON
Behandlingsansvarlig er PRIMETIME DENMARK A/S, Blokken 81, 3460 Birkerød, cvr nr. 20053178
Kontakt oss på følgende mail adresse; ks@primetimedenmark.dk
tlf. 0045-38192460

 

Hello and welcome to Kappa Nordic, do you want to switch to your local site with local prices?